Badstue Italia

Badstue Italia passer for opptil 7-8 personer og måler hele 30 cm større i diameter enn våre klassiske badstuer (1,9 m diameter).
Tak på badstuen er laget av shingler.
Total høyde inkludert taket er 2,4 m. Takkantene er lavere enn i standard badstutønnedesign.. Dette luksuriøse badstuetønnen er laget av termotre. Thermowood er en naturlig og fornybar ressurs for konstruksjon, men har større stabilitet og motstand mot råte, noe som gjør det til et langt mer pålitelig produkt.
Badstubenker og moderne solide ryggstøtter er laget av løvtre (ben laget av lerk)..
Gulvet i badstuen er laget av lerk. Tykkelsen på veggene i badstuen er 38 mm. Tykkelsen på det massive tregulvet er 18 mm.

Oppvarming. Vi utarbeidet anbefalinger for tilgjengelige badstuovner i henhold til størrelsen på badstuerommet og forholdet mellom varmeovnene.

Det er tilgjengelig elektriske og vedfyrte varmeovner. Du står fritt til å velge varmeovners design.
LED-lys gir en koselig kombinasjon. Badstuen er utstyrt med LED-lys. 7 meter LED-strips brukes på utsiden av badstuen: 2 meter på sidene av badstuen, under takkanten, og 1,5 meter på sidene av inngangsdøren. 8 meter LED brukes inne i badstuen: på begge sider av badstuen under benkene er det 2 meter LED-lys, også LED-belysning er montert under ryggstøttene (2 meter på hver side). På kundens forespørsel kan vi installere en vedfyrt ovn eller en elektrisk varmeovn i tønnebadstuen.

kr 119,000.00