Badstue Bus

Med denne badstuen har du opplevelsen av store rom og god plass. 
Modell Badstue Bue koster det samme som de andre badstuer, men du får mye mer plass.


Utendørs kvadratisk badstuepris avhenger av flere nøkkelfunksjoner – lengde – fra 2 til 7 meter og utstyrsvalg.
Våre standarddesignede utendørs kvadratiske badstuer har en fast prisliste, men vi kan produsere utendørs kvadratiske badstuer i henhold til dine spesifikke krav og behov.

VEDLIKEHOLD AV UTENDØRS KVADRAT BAUNA

For å ha glede av å bruke den kvadratiske badstuen i svært lang tid, kreves et skikkelig vedlikehold. Tre er et naturmateriale, så med tiden samler det seg skitt, og det vil oppstå flekker. Å bruke litt tid på å rengjøre den firkantede utendørsbadstuen etter hver bruk vil sikre at den holder seg i god form i mange år fremover.

Den enkleste måten er ganske enkelt å bruke rent vann og våt klut for å rengjøre overflatene på benker og gulv. Tørk opp overflødig vann som er igjen etter bruk. Men på lang sikt er den beste og mest effektive måten å bruke spesialiserte rengjøringsprodukter for badstuer. Les nøye instruksjonene for slike produkter før bruk. Etter rengjøring anbefales det å la dørene stå åpne og ventilere den utendørs kvadratiske badstuen.

Når du bruker den utendørs kvadratiske badstuen, anbefales det å bruke håndklær eller engangsputer for å sitte – det gjør prosessen ikke bare mer behagelig, men også renere. Hvis det er en dusj inne, bruk den før du går inn i badstuen. Etter hver plassering, legg litt vann på benkene for å vaske bort svetterester.
 
Du kan velge vinduer, ovne, termotre og lengde.

Badstue Bus er kanskje våre mest økonomiske badstue. Her får du mest for pengene!

Velg en variant:

kr 64 000,00