Badstue Fedjebjørnen

Akkuratt lik Fedjebjørnen er Badstue Fedjebjørnen. Veldig liten, men noe helt særlig godt. 

Gå inn i en verden av varme og nærhet i Badstuen Fedjebjørnen. Designet for å romme opptil 2 personer, er det perfekt tilfluktssted for koselige avslappingsøkter. Med sin panoramautsikt kan du fordype deg i skjønnheten i din omgivelser. Enten du foretrekker direkte frem eller fra siden, tilbyr Badstue Fedjebjørnen fleksibiliteten til å skreddersy opplevelsen din etter din smak.

I Badstue Fedjebjørnen kan du nyte temperaturer på opptil 110 grader Celsius. Med sin elegante design og enkle installasjon, det er det perfekte tillegget til din terrasse eller hageoase. Unngå hverdagens mas og kos deg selv til den ultimate avslappingsopplevelsen.

 

Badstue Fedjebjørnen er en liten og koselig badstue designet for to. Den måler 1500x2000mm og veier kun 240kg. På grunn av størrelsen og lette designen kan du sette Badstue Fedjebjørnen nesten hvor som helst. Temperaturen på  Badstue Fedjebjørnen er i området 70-105 grader og oppvarmingen fungerer på samme måte som i en vanlig badstue. Du kan velge mellom en elektrisk og en vedovn.

Badstue Fedjebjørnen er laget av naturlige materialer, som er en fin touch for miljøbevisste badstuelskere. Den har et tregulv som lar luften strømme, noe som gjør badstuen din enda mer behagelig. Det er en enkel og tilgjengelig måte å nyte en avslappende badstueopplevelse på. Hvis du vil ha en liten, ukomplisert badstue som passer din livsstil, er Badstue Fedjebjørnen et godt valg


TRANSPORT OG INSTALLASJON

Allsidig og lett design

Transport og installasjon av Sauna MINI er en lek, takket være den smarte designen. Denne kompakte badstuen er både lett og solid, noe som gjør det enkelt å ta den med dit fantasien fører deg.

Se for deg dette: du kan plassere badstuen ved en rolig elveside, langs en pittoresk innsjø, på toppen av et rolig fjell, på taket med utsikt eller i en rolig skog. Mulighetene er uendelige, og badstuopplevelsen din kan være så eventyrlig du vil.

KIT- og PREMIUM-alternativer

Vi forstår at våre kunder har varierende preferanser og behov når det kommer til montering. Derfor tilbyr vi to forskjellige produkttyper. KIT er skreddersydd for de som liker en praktisk versjon og liker tilfredsstillelsen ved å sette sammen et badstuesett selv.

På den annen side er vår PREMIUM-modell ferdiglaget og perfekt for de som søker umiddelbar tilfredsstillelse med en badstueløsning som er klar til bruk rett ut av esken. Badstue Fedjebjørnen handler om fleksibilitet og valgmuligheter, og sikrer at badstuopplevelsen stemmer perfekt med dine unike preferanser.

 Spesifikasjoner

- 2 personer

- 200x150x230 cm

- 240 kg

- 360 grader utsyn 


Pris er uten ovn og frakt.

 Vi ordner tilbud til deg. 

 

kr 114 000,00