Badstue Måne

Møt Luna, vår nye utendørs saunamodell som ser like bra ut på innsiden som den gjør på utsiden. Fra dens glatte kurver til de store vinduene, den er bygget med en blanding av komfort og modernitet. De forsiktig avrundede hjørnene har lagt til appell og gir deg mye plass til badstuen. Dør og vinduer med herdet tonet glass og iøynefallende finishdetaljer fullfører høykvalitetsinntrykket, som fortsetter trygt i interiøret.

Benkene og ryggstøtten i Modern Outdoor Sauna Luna er laget av løvtre og skaper sammen en unik avslappende atmosfære.

En sterk aksent settes av den varmhvite belysningen, som understreker den behagelige varmen med eksepsjonelt mykt lys, som en solnedgang ved havet.

Luna er enten vedfyrt eller elektrisk oppvarmet, og for den ultimate helseopplevelsen kan du kombinere badstuen med badstuetilbehør som bøtte og øse, nakkestøtte osv.

Moderne utendørs sauna Luna funksjoner

Moderne badstue med plass til opptil 6 personer

Marin kryssfinerrammekonstruksjon

Vegger og tak laget av gran

Vegger og tak isolert i 10 cm steinull (som tillegg)

Førsteklasses dørbeslag

Justerbar ventilasjon

To badstubenker og ryggstøtter innvendig

Varmhvit LED-downlight i badstuen (under benkene og i taket) (som ekstra)

Levering montert eller ikke montert (KIT) med detaljerte monteringsanvisninger

TILGJENGELIGE ALTERNATIVER:

Alt Sauna Rom Interiør Fra Løvved. Hele interiøret i badstuen kan produseres av løvtre (18 x 96 mm). Som standard brukes denne tresorten kun til badstuebenker og ryggstøtter.

Utvendig maling. Monterte og ikke sammensatte produkter kan males. Den høykvalitets konserveringsfinishen sprayes profesjonelt på fabrikken på tre sider av treet. Produktet behandles i ditt valg av farge.

Innvendig LED-belysning (for montert produkt). I badstuen tak, på begge sider under badstuen ryggstøtter og benker.

Isolerte vegger, tak. Kan bestilles med 100 mm steinullisolasjon.

Windows. Tilgjengelige vindusmodifikasjoner som små vinduer foran og/eller bakvegg, stort vindu eller hel glassvegg i bakveggen

kr 79 999,00