Helios Badstue Tilhenger

Helios Badstue Tilhenger er en eksklusiv løsning på en badstue opplevelse total. Ikke bare får man bad i badstuen men tilmed får man også et oppvarmet bad i badestampen der har integrert vedovn. Deilige bobler der masserer tilbyr badestampen å og til de 6 personer der kan oppholde seg der. 
Badestampen er isolert på siden med termotre og du kan å legge glassfiber lokket på mens dere er i badstuen sånn badestampen holder seg varm.

Badstuen er 2,5 m lang med 2 benker på mer enn 2 meter gir det plass til 6 personer. Den gode HARVIA M3 ved 20 kg steiner og pipe er en av de beste og sterkeste ovner der finns.
Hele badstue opplevelsen blir ennå betre av badstuen sine treplanker av termotre, der betyr en  80-90 grader varm badstue på 45 minutter og at du ikke trenger å tenne opp ofte i vedovnen. 

 Bare å kose seg imens dere har fin utsikt med 50 % panorama vindu. 

Badestamp – med glassfiberinnsats 180 cm diameter (hvit)

Badestamp i glassfiber med integrert oppvarming, badestamp med buede benker, deluxe trapper, Wellness integrert, 30 kW varmeovn AISI 304, glassfibergesims, impregnert utvendig termokledning i valgt farge, 2 x rustfrie stålbånd, trepadle, termometer, drikkebar i tre , vannutløpsventil, skorsteinsbeskyttelse, glassfiberlokk 

Firkantet sauna av termotre

2,5 m lang 

50 % panorama vindu med ramme

Harvia M3 Vedovn 

Svart or benker

LED under benker

Ventilasjonsdiffusor

Inngangsdør i tre

Impregnering –

Tilhengeren er en 5 m lang boogie tilhenger med 2 hjul på hver side og påhængs bremser samt innregistrert.  

kr 194 000,00