Nordland Badstue

Nordland Badstue med økonomiske thermo planker med terrasse er romslig og klar til bruk uansett om den skal plasseres ved en hytte, gardsplassen eller i et boligfelt.

Badstuen har 2 benker (200x58 cm) innvendig, som lar 2 personer ligge eller 4-6 personer sitte i badstuen.

Vi selger andre badstuer der likner på denne, men denne model har litt mer plass for oven med det runde tak.

Thermoplanker betyr mindre ved bruk eller strøm bruk om du velger elektrisk ovn. Badstuen bliver fort varm og Thermo planker er en fornuftig investering, når vi taler om ekstra utstyr ved badstuer.

Badstue krever ikke tungt fundament. Den kan plasseres nesten hvor som helst midlertidig, men for en permanent installasjon anbefaler vi å sette den på terrasse, belegg, steinsprut eller i det minste noen murstein under hjørner.

Konstruksjonen er sterk og veldig stabil, noe som gjør det trygt å løfte hele badstuen (dvs. for transport, for å endre plassering i hagen din, for å selge den i fremtiden osv.).

Sauna spesifikasjoner:

Vegger og tak er utført i 42 mm massiv gran. Veggelementer strammes med lange skruer som sikrer styrke og stabilitet i konstruksjonen. Badstuen kommer ferdig bygget og klar til bruk umiddelbart etter levering. Vi kan å levere den ikke montert om badstuen skal stå på en vanskelig tilgjengelig plass ved hytten, på fjellet eller elva.

Taket er dekket med bitumen helvetesild.

Gulv i badstue er laget av terrassebord med luftespalter for ventilasjon og vannavløp.

Alt trevirke som brukes til gulvramme og konstruksjon er impregnert.

For strøm og lys bruker vi Harvia Light badstuelamper, spesielle varme- og vannbestandige kabler og IP65 vanntette brytere.

Inngangsdør laget av 6 mm herdet og tonet glass.

Det er 2 benker i full størrelse (200x58 cm) inne i badstuen. Benker er laget av osp eller svart or.

Utendørsmaling er inkludert (transparent grå, brun, teak, sort, rød eller sølvgrå farger). Andre farger tilgjengelig (4.000kr)

Varmealternativer:

Harvia M2 vedovn med stein og uisolert pipe gjennom vegg er inkludert i prisen. Fyringstiden er maks 1 time. Ovnen er inkludert i prisen.

Ovnen er plassert på en spesiell gulvbeskyttelsespute (10 cm høy). Veggene i nærheten av enheten er beskyttet av et Cembrit-brett. Skorsteinsuttaket er isolert med en spesiell varmebestandig ull, Cembrit-plate på innsiden og en rustfri stålplate på utsiden.

Skorsteinen kan erstattes med isolert Harvia WHP1500 gjennom taket for 3.900kr

Elektrisk Harvia Trendi KIP 90 (9 kW) varmeovn med stein er inklusiv om man ønsker elektrisk ovn.

Elektrisk Harvia Cilindro PC 90 (9 kW) varmeovn med stein koster 3.000kr om man velger denne flotte og nydelige utseende el ovn.

Annet tilbehør er tilgjengelig:

Takutvidelse med 50 cm 4.400kr

Vanntank 3.000kr

Kapasitet: 2-6 personer

Utvendig høyde: 240 cm

Utvendig lengde: 300 cm

Frakt:

Fersk fremstilt etter kundens sine ønsker ved vår produsent i Litauen.

Sør Norge 5.000kr

Trøndelag 7.000kr

Nord Norge 9.000kr

kr 62 000,00