Trolltunga Badstue


Trolltunga Badatue er en lys badstuhytte som har god plass til 6 voksne og har en sjenerøs salong foran. Et lite ekstra rom som kan gjøres om til et toalett gir det ekstra funksjonalitet som betyr at det kan installeres på avsidesliggende steder.

PRODUKTBESKRIVELSE:

Trolltunga Badstue er et drømmeferiehus for alle som har vikingblod i blodårene. En stor badstue kompletteres av en sjenerøs salong med store vinduer på to sider. Det er virkelig en badstuhytte som bør installeres ved innsjøen for å nyte en flott tid og vakker utsikt.

Basesettet inkluderer hovedtrekonstruksjonen, dører, vinduer og badstubenker. Du kan også kjøpe en elektrisk ovn av høy kvalitet eller et vedfyrt badstukomfyrsett laget av finske badstueeksperter hos Harvia.

Badstuen kan settes sammen på et tidligere forberedt underlag. Hvis du ønsker å koble den til vann, avløp og det elektriske nettet, vennligst rådfør deg med våre fagfolk om hvilke forberedelser som må gjøres før hovedinstallasjonen.


TEKNISK INFORMASJON:

Innendørs område:

18.85

Loggprofil:

70 mm

Taktype:

Flatt tak

Antall etasjer:

1

Antall rom:

3

Kapasitet (personer):

6

Glasstype for dampromsdør:

Herdet glass

Basisdimensjoner:

536 X 418 cm

Terrasse inkludert:

Nei

Type ekstern dør:

Dobbel dør

Utvendig dørglasstype:

Doble glass

Mønehøyde:

265 cm

Taktak høyde:

225 cm

Utvendige dørmål:

150 x 199 cm

INKLUDERT SOM STANDARD:28 mm gulvbord18 mm takplaterDører og vinduerPREMIUM vinduer med doble glassBadstuerom benkerBadstuerom takisolasjon med ekstra kledning.

Leveres flatpack 
Frakt Sør Norge 8.000kr - Nord Norge 10.000kr
 

kr 119 000,00